Okategoriserade

Styleroom

Igår satt jag och kollade i http://www.styleroom.se/ där jag förra året lade in några bilder och flera tusen uppemot 10000st hade varit inne på en av albumena. Tänkte jag skulle lägga in flera bilder men jag vet ej om jag faktiskt är intresserad av det. Det är lite som en tävling där hur många besökare man får och vilka som sedan fått flest träffar hamnar på första sidan som flest besökande. Det hade ju varit roligt om många gillar mina bilder och inspireras av dem men det får räcka med denna bloggen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s