Okategoriserade

Hostig katt = mask i magen

Ringde vetrinären idag med anledning av att vår katt Nisse har hostat och haft nästan svårigheter att andas. Googlade på det och många svar var att det kunde vara kattastma. Detta var visst vanligt och jag ringde då idag till vetrinär som hade röngen ifall vi behövde åka in och kolla lungorna.
MEN så var det inte utan enl vetr.så var sannolikheten så att han hade mask, för symptomerna är likadana. Så nu har jag inhandlat detta och fått i Nisse tabletten utan besvär och hoppas så klart att detta går över. Har ju ingen försäkring på katten, så en läkarundersökning m röngen hade gått på några tusen och vi slapp undan med 112kr istället. Vi får avvakta och se hur det går, håll tummarna för Nisse nu

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s