Okategoriserade

Old Waverley Hotel i EdingburghHar nu bokat ett annat hotell i Edingburgh!!, Såg att det tidigare hotellet premier Inn låg en bit utanför City. Så jag började söka efter billigare eller åtminstone ett som är mera centralt och hittade Old Waverley Hotel. Det är 30 pund billigare och så ligger det direkt på Princess Street mitt i centrum och utsikt över Edingburgh Castel. Vi bor grannhuset till köpcentrat Jenners. Vi är super nöjda och det var inga problem att avboka det tidigare. Det är väldigt bra med http://www.booking.com/ snabb och enkel sida att hitta hotell i hela världen.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s