Okategoriserade

Besöksräknare

Nu har jag änteligen fått ordning på besöksvisningslänken. Det är tyvärr inte den mest avanserade som finns men räcker gott för läsarna att se hur många som varit inne på bloggen. www.susnet.nu hittade jag denna länk och man kunde visst få styla dessa, men jag skippar det bara så man kan läsa mätaren.
Jag hade en räknare innan men den kunde inte besökarna se utan endast jag när jag var inloggad.
Är riktigt nöjd över att kunna HTLM-koderna något sådär, bara det nödvändigaste. Det tar några timmar men skam den som ger sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s