Okategoriserade

Besöksräknaren

Alltså jag blir tokig. Här sitter man timvis för att få ordning på bloggen, men besöksräknaren vill inte visa sig för de som läser bloggen utan syns endast till mig som är inloggad. Denna har jag hämtat på bloggers egna Gadget men vill inte funka. Så till min dotter kommer hem och vi får grejsa lite med det hoppas det skall bli synligt för er. Man kan ju hämta ner besökräknare men då börjar den från noll och det vill jag inte.  Eller vet någon annan hur jag skall göra så meddela mig gärna.
Men 3275 st har varit inne på bloggen så jag är nöjd…200 av dem de senaste 2 dagarna. Ju mer man skriver ju fler träffar blir det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s