Okategoriserade

Målning i helgen

Nu skall resten av hallmöblerna också målas om. Efter att shabby chic’at hylla och tavelram och köpt interörer i vitt så måste nu resterande möbler falla offer för vit färg. Köpte hallmöbler på Alves Möbler för ca 5 år sedan och gillar de skarpt, men de ser lite ”utanför” där de hänger/står allteftersom man har målat om de andra möblerna. Min ek/trä era är över och vill hellre ha små detaljer i färg som man kan byta när man känner för det utan att det kostar skjortan. Nyckelskåpet/spegeln skall göra gott att få färg på så den mera integreras med den nya lyktan.
Det är ju ingen ide att köpa nytt för de har samma stil, färg och tid kostar inte så mycket.
Skall på samma gång ”rydda” upp i skohärvan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s