Okategoriserade

Resan till Edinburgh, Scottland

Nu längtar jag och Benny väldigt till resa till Scottland, Edingburgh 12-16 oktober. Vi skall bo på Premier inn i Haymarket. Det skall bli riktigt roligt att få gå och mysa i denna underbara stad. Alla pubar och musik som jag hoppas får höra. Även få besöka kyrkor och kyrkogårdar och whisky provning.
Hoppas även få ta en buss tur för en dag och kolla in omgivningen ute på landsbygden m.m men vi får se hur mycket vi orkar med.

www.visitscotland.com är en sida där man kan hitta allt om scotland och edinburg, från boende, resor, mat och festivaler. Gå med i deras nyhetsblad så är man hela tiden uppdaterad. Väldigt bra nu när man skall resa och vill veta om det är något speciellt som är på gång just nu. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s