Okategoriserade

Linnea har fått körkort

Änteligen har Linnea fått körkortet. Efter att ha kuggat med teorin och körningen förra gången var det extra nervöst denna gången. Nu tog hon teorin igår måndag och idag klarade hon körningen. Hon var ”skickligt” nervös, och jag var ännu nervösare. Jag tänkte att klarar hon inte körningen idag så kriverar hon och jag får plocka upp resterna av henne. Men nu kan hon slänga alla böcker och ge Tanums Trafikskola ett stort ”f..ck U” till clary och co. Linnea visade verkligen att hon inte behövde dessa körlektioner som dom ville pracka på så GRATTIS LINNEA. TUTA OCH KÖR….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s