Okategoriserade

Extra Film = Smartphoto

Nu sitter jag och gör album från resan på Kalymnos, Kos i Augusti. Extra Film heter ju numera Smartphoto.se. För varje resa jag varit på har jag gjort fotoböcker genom deras hemsida. Det är jättekul pyssel och det blir så proffigt och fint gjort. Alltid varit nöjd trots att man får dra kort hit och dit och ladda ner allt. Sedan är det svårt att bestämma vilket tema det skall vara på själva häftet och vilken färg m.m. Detta är ett garanterat uppskattad julklapp/present. Program och allt är gratis, och de kör mycket erbjudande på tex www.rabattera.se. Bara att sätta igång…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s