Okategoriserade

Förtroendevald – Unionen – SPF.

Nu är jag arbetsplatsombud på mitt jobb…Blev vald på Temamötet i tisdags. Det skall faktiskt bli riktigt roligt och lärorikt. Nu har jag ju sagt upp mig från mina andra styrelseuppdrag och börja med något nytt. Nya utmaningar som är lärorika tycker jag är roligt och intressant. Jag har ju suttit snart i tjugo år i HSB brf myren styrelse och känner att det inte är roligt längre utan känns ett par gamla skor..vill ha nya.
Sedan kommer det nog att krävas engrann av mig men mina goa arbeteskollegor vet att jag är ny och gör mitt bästa för dem….känns riktigt roligt att få en ny utmaning att sätta tänderna i. detta är precis vad jag behövde för att kunna stanna kvar på jobbet och känna utmaningar och att man gör något för andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s