Okategoriserade

Liams dop 10 Sep- 2011

Idag har vi varit på Liam`s dop, i tanums kyrka. Präst var ingela ”klingspor” (har bytt efternamn ??). Dopet tog 15minuter och var snabbt avklarat. Allt var jättefint, och det är roligare när dopen får vara personliga och inte med gudtjänst m.m för man tröttnar så fort och barnen gråter och det är bara en evig väntan på att allt skall vara överstökat. Nu var det inte så utan allt gick snabbt. De hade sedan mottagning i Kvartersgården hemma och där bjöd de på smörgåstårta och gräddtårta, de var mycket nöjda över presenten och det var ju roligt. Här är lite bilder från dopet i kyrkan.

 Stefan och Ida var gudföräldrar, här med sina barn Simen, Isabell och Tobias

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s