Okategoriserade

Husesyn hos Linnea och Adde

Idag var vi i Linneas och Addes lägenhet i Uddevalla. Det kanske ser lite naket ut men det är väldigt fint och lägenheten känns väldigt stor pga takhöjden 2.70 högt och öppen planlösning.  Linnea fick tapeter av farmor så nya tapeter i köket kommer upp efter Greklands resan. Hon hade bakat kladdkaka m grädde och kaffe så vi fikade lite och farmor och farfar fick se lägenheten och även en titt runt skolområdet östrabo innan vi for hem. Det var riktigt trevligt och alla tyckte de har en fantastisk lägenhet och nära till allt.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s