Okategoriserade

Sommar med Ernst..

Jaha!!! nu var sista avsnittet av sommar med ernst slut. Han tillför mig och Benny en enorm sommar känsla genom att se hans program. Hans arbete att restaurera byggnader och åter få dess forna glans. Ernst har också en fantastisk fantasi och ser möjligheter i det mesta. Vissa ideer är bra andra sämre men även de sämre ger en fantasi att förbättra den och göra den till sin egen ide. Så tack för denna sommaren och sköna stunder i soffan med ett glas vin och inspireras av Ernst. Hoppas se honom nästa sommar, men helst tidigare i andra projekt som ger inspiration.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s