Okategoriserade

Willys goda the

Efter dagens arbetspass och natten gall anfall så blir det då inte något jobb i morron. Jag hade ringt och bett om att få jobba i morron för x-hjälp. Men efter dagens hårda prövningar så blir det inget med det. Har varit öm i magen hela dagen och mått illa. Sedan så på lunchen vågade jag mig inte på middag utan det blev smörgåsar och ett glas te. Bara att få i sig något gjorde gott men snart så var magontet igång men inte som i natt utan endast som ett ömmande bälte rund magen och ryggen.

Så jag skall baka i morron och på söndag ev åka med siv och rustan till Uddevalla så de får se linneas lägenhet. De skulle tycka det vore roligt och så får de sig en tur på köpet och kanske en handling på Willys i uddevalla dit jag skall och köpa the. De har så fantastiskt goda tesorter och så har jag ju köpt mig en telåda så den behöver fyllas upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s