Okategoriserade

Morgonsudd

Sitter här och häver i mig kaffe och klockan är kvart i åtta. Inatt fick jag ett gall anfall och jag mådde pyton. Spydde och gick runt i lägenheten och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Men jag tog en alvedon och en sömntablett så var det hejdå. Vaknade nu på morronen astrött och magen känns helt öm. Nu har jag bekräftat att det är jordnötterna jag åt igår. Samma visa hände i söndagsnatt och även då hade jag ätit lite jordnötter så det var sista gången jag äter det.
Jobb i dag och skall även hoppa in och jobba i morron lördag, behöver pengarna och vi skulle inget speciellt göra hemma så då tjänar jag hellre lite pengar än ligger i soffan.
Idag skall Benny och Linnea till lägenheten i uddevalla och hänga upp lampor och rullgardiner, och Emma jobbar så alla har fullt upp. Nej nu måste jag borsta tänderna och häva i mig sista muggen kaffe….ha en trevlig dag….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s