Okategoriserade

Greklandresan närmar sig

Ja!!! nu är det bara två veckor kvar till greklandresan till Kalymnos. Känns som igår, att vi bokade resan och att hela sommaren var framför oss. Men nu är vi där och sommaren på jobbet har trots allt flutit förbi föruom idag när man trodde att alla norska började sin semester. Så hela denna j….a dag har jag försökt att tänka på resan till Kalymnos och till skottland i oktober. Här är lite bilder till ön vi skall till och som faktiskt känns helt orealistiskt att vi snart skall åka. Det som känns x-tra är att vi har charter och inte behöver bry oss om transfer eller något så skall det vara på en enveckers semester tycker jag. Hotellet är som nedan Vouros Palace och 100 m till stranden…alldeles lagom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s