Okategoriserade

Höstkänslan har infunnit sig

Nu på morgonen var det 12 grader ute, och det är den 10 augusti…man kan inte tro sina ögon. Det är ju nu det skall vara den skönaste tiden men man får känslan av att det är oktober. Så mina känslosprön började direkt att gå in i höstläge och det innebär att jag snart kommer att inreda hemma med mörk lila och bruna toner. Mormor brukar säga att jag är värre än Ellos katalogerna !!! höstkatalogen kommer runt midsommar och sommar katalogen i februari och jag är nog som dom. Så här är lite småplock från inredningar som jag inspireras av.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s