Okategoriserade

Hissgardiner

Nu när Linnea och Adde flyttar ihop i lägenheten i Uddevalla så har jag fått det stora uppdraget att ordna hissgardiner. Hade det varit för några år sedan så hade jag fått gjort det själv med liner och latter. Men som tur var så går utvecklingen framåt på den fronten också. Nu finns det så mycket fint att man blir sjuk och köpgalen. Billigt är det också så det finns inga ursäkter att det är billigare att sy själv för det är det inte värt. Jag har hittat en sajt som jag använder mig av när jag köper gardiner och det är www.textilonnet.se och de har ett stort utbud av textiler i alla stilar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s