Okategoriserade

Shabby chic målat vår ikea byrå

Nu har vi fått målat om vår fula ikea byrå som vi har i sovrummet. Däremot så är den väldigt praktisk och sväljer en massa i låderna. Vi valde att måla om den och så får vi ha den ett tag till. Roligare saker kan man göra för pengarna.
Vi målade med billig färg från Happy Price som har matthet 7. Texten är från Panduro och jag valde dem till att börja med och så får jag måla senare för hand, har ingen lust just nu och ville pimpa den lite. Texten var rea så det gick på 25 kronor (helt ok)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s