Okategoriserade

Med färg och fantasi = nytt sovrum

Med färg och fantasi kan man förändra mycket det har jag märkt. Byrån blev jättefin och så målade vi om tavellisten i vitt så det matchade det andra vi målat om. Ramarna hade jag sedan tidigare men då träfärgade så jag målade om dessa i vitt och så köpte jag fina papper på Panduro som passade perfekt i passpolaren. Så tavlorna fick nytt liv och jag är super nöjd att kunna ändra hemma miljön för en liten peng och lite fantasi. Tids nog kommer vi säkert att köpa modernare möbler men det tar vi då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s