Okategoriserade

Midsommar 2011

Ja i år blir det första året vi firar midsommar utan barnen. De jobbar båda två och kommer inte hem förrän sena kvällen. Jag och benny skall in till grannarna en liten stund men det blir inget allvarligt. Det är faktist lite skönt att vara ensam han och jag och prata om allt utan att små öron lyssnar överallt. Däremot så är det tråkigt för tjejerna att inte någon dag under midsommar får vara lediga men så är det om man vill tjäna pengar.

Så närmare en midsommarstång än detta kommer vi inte i år men det får duga…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s