Okategoriserade

In my house – chic antik inredning

Hittade denna fantastiska sida www.inmyhouse.se. Här finns inredningdetaljer som sätter sprätt på inredningen. En massa ”antika” skyltar med olika texter, visdomsord och annat roligt. Även mycket bokstäver i alla olika material, storlekar och stilar mycket användbart i hemmetsinredning. Priserna är fantastiskt billiga. Nu kanske inte detta är direkt till den som älskar endast vitt, för detaljerna är rostiga, bruna och verkligen vintage över det. Här är lite bilder över deras sortiment..så välkommen in.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s