Okategoriserade

Drömslott eller luftslott

SVT Play visar Luftslott eller drömslott med Sarah Beeny, en känd programledare för bostads- och renoveringsprogram i England. Nu har hon köpt ett gammalt fallfärdigt slott som måste renoveras och redan om några månader ska man hålla flera bröllop i huset. Men drömmen om det vackra huset på landet börjar likna en mardröm… Varje avsnitt är ca 46 min.
Jag kan säja att här har dom något att jobba med, slottet är enormt och allt, jag menar ALLT måste bytas. Det finns över 140 fönster och alla är ruttna och man har en budget som absolut inte hör hemma för att renovera ett slott utan kanske ett utedass. Inte nog med det så föder hon sitt 3:e barn under renoveringen, så man kan se en rätt sliten människa som jobbar med detta men med en övertygelse om att detta kommer att bli klart och ekonomiskt i slutänden men ….blir det så???Ni får kolla själva.
Programmet går på SVT play så man kan när som helst se programmen..bra va!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s