Okategoriserade

Vit och grön drömdukning till festen.

Något av det viktigaste när det kommer till fester och högtidliga tillfällen är deffenitivt dukningen. Här är en av författaren Catharina Lindeberg-Bernhardssons dukningar. Mina personliga favorit ”blommor” Savoykål, fänkål och lime tillsammans med vita blommor, här rosor är underbart vackert. En annan blomma som gör sig väldigt bra till denna typ av dukning är vit Ranunkel.
Här har man använt sig av vanlig simpel fiberduk, som man
täcker växter med i trädgården under den första frosten eller för att skapa lite extra värme och tillväxt i grönsakslandet. Personligen tycker jag att fiberduk blir lite väl gulligt och romantiskt, men antar att det är tanken då detta är just en bröllopsdukning. Något annat som funkar bra, om man vill få en lite murrigare dukning men i samma stil med denna, är röd höstkål, aubergine och rödlök. Längst ner återfinns allt du kan tänkas behöva för att göra denna förhållandevis billiga dukning själv. Låt fantasin flöda det finns inga gränser.

foto:Catharina Lindeberg-Bernhardsson Bröllopsguiden.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s