Okategoriserade

Till minne av Sune 1993 – 2011

Vår älskade katt Sune dog den 27 Maj. Vi fick ta ett beslut att avliva honom pga njursvikt, men han fick en hedersaktig ålder på 18år. Han var som en människa med fyra ben och svans, helt underbar katt som lärde sig att jama först vid 14 års ålder. Han hade sina egenskaper att alltid ligga i vår säng på ef, så solen värmde hans mage och han låg med benen rakt upp i luften. Han älskad värme och att ligga ute i solen. Chips tycket han mycket om så han var alltid med på fredagsmys. Han är älskad och saknad av oss alla.

Saknaden är mycket stor här hemma och jag kommer ALDRIG att glömma honom. Han har en stor plats i mitt hjärta för alltid. Beställde på Extra Film en svart/vit canvas tavla av honom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s