Okategoriserade

Bygga upp en bra blogg

Sitter och funderar hur jag skall göra med min blogg. Vill att sidan skall se mera proffsig ut och att kategorier, och etiketter bättre uppbyggd på sidan.
Ser andras bloggar och de är så fint gjorda, och de har även försäljning och mycket inlägg. Har väll inte tagit mig tid att läsa i blogger.se och se hur man bäst bygger en blogg, jag är så ivrig och vill komma igång snabbt och hoppa över genomgångar och vill kunna allt snabbt.
Jag får väll ge mig tid och så är ju min blogg bara något för mig själv att ventilera mitt liv och tillvaro och intressen och inget annat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s