Okategoriserade

Klinkersgolv

Förra sommaren lade vi klinkers i köket. Nu snart ett år senare har mestadelen lossnat från underlaget.
När vi skulle lägga det, så kontaktade vi en försäljare om hur vi skulle göra med linoliummattan som låg där. Det var ok att ha kvar den, så vi körde på. Men som sagt vad nu står vi där med underlaget kreckalerande och uppluckrat och plattorna lossnar en efter en. Så det blir att göra om allt igen och massa pengar skall ut och mycket arbete. Om ändå de hade kunnat informerat oss om detta, men nu vet ni hur ni INTE skall göra när ni lägger klinkers. Lycka till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s